Everything about افسردگی فصلی

در بیشتر افراد، علائم اختلال افسردگی فصلی در اواخر پاییز یا اوایل زمستان ظاهر می‌شوند و در روزهای آفتابی بهار و تابستان از بین می‌روند. البته در بعضی از افراد این علائم از بهار یا تابستان شروع می‌شوند.

تا به امروز علت دقیقی برای وجود افسردگی فصلی در میان مردم یافت نشده است و بسیاری بر این باورند چون هورمون‌های خاص بدن یک انسان ممکن است در طول سال تغییراتی را در خود ببیند، باعث می‌شود تا اتفاقاتی در بدن انسان رخ دهد و دست آخر شخص واکنشی را نسبت به مسائل نشان دهد.

از طریق چه بروشور و یا وبسایتی می‌توان اطلاعات بیش‌تری در مورد بیماری کسب کرد؟

در صورتی که علت پرولاکتین بالا وجود تومور در غده هیپوفیز باشد و با دارو علائم کنترل نشود، ممکن است نیاز به جراحی باشد.

افسردگی فصلی اغلب در نوجوانان و افراد جوان به‌خصوص خانم‌ها رخ می‌دهد. سعی نکنید برای حل کردن این مشکل به‌تنهایی عمل کنید و حتما از روانشناس یا روانپزشک کمک بگیرید زیرا پیشگیری یا درمان به‌موقع آن در حفظ روحیه و انگیزه برای فصول دیگر سال لازم است.

تغذیه مناسب طبق آنچه در پی می‌آید، می‌تواند به جسم و روان برای مقابله با این اختلال کمک کند.

افسردگی بهاری نیز یکی دیگر از افسردگی فصلی است و معمولا افراد دوست دارند تا شب زود بخوابند و دیر موقع بیدار شوند.

افسردگی فصلی و یا اختلال عاطفی فصلی، به نوعی افسردگی گفته می‌شود که یک شخص اگر در طول سال دارای یک شرایط جسمانی و روحی عادی و نرمال است، در یک فصل همانند تابستان و یا زمستان دچار مشکلاتی می‌شود که منجر به افسردگی وی خواهد شد.

مراقبت از خود: داشتن خواب کافی بسیار کمک کننده است ولی از طرف دیگر بیش از حد خوابیدن باعث شدت گرفتن علائم بیماری خواهد شد.

افسردگی زمستانی نوعی افسردگی فصلی است که در آن فرد از شرایط روحی خوبی برخوردار نیست و دچار نوعی افسردگی می‌شود و منشاء این افسردگی فصلی از زمان جوانی شروع می‌شود و در زنان بیشتر شایع است.

در زمانی که دچار استرس و اضطرابید، ترشح این هورمون و انتقال آن به هیپوکامپ مغز، باعث کنترل شرایط شده و به عملکرد بهتر مغز در شرایط خاص کمک می‌کند. navigate here بنابراین خوردن بری‌ها می‌تواند به کاهش و کنترل استرس و افسردگی کمک کند.

آنچه برای درمان افسردگی نیاز داریم

صورت شياف استفاده.کنم،،،اما نميدونم دليلش چيه،ممنون ميشم اگه توضيح بدين برام

چه عواملی باعث بهتر شدن و یا بدتر شدن علائم شما می‌شود؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *